אצה מציגה מנה חדשה: קארי אנטריקוט

ח' ניסן ה'תשע"ז 04/04/17
בכל פעם שמסעדה משיקה מנה חדשה יש התרגשות קלה למבקרי מסעדות, הנה הולכים לטעום משהו חדש ומיוחד עם שילובי תבלינים ופרודוקטים מעניינים, החיך והגרון "מתמתחים" ומוכנים לטעימה המיוחדת

בכל פעם שמסעדה משיקה מנה חדשה יש התרגשות קלה למבקרי מסעדות, הנה הולכים לטעום משהו חדש ומיוחד עם שילובי תבלינים ופרודוקטים מעניינים, החיך והגרון "מתמתחים" ומוכנים לטעימה המיוחדת

הפעם מדובר באחת המסעדות האהובות והאיכותיות בבית שמש, הלא היא מסעדת אצה, השף של רשת אצה, ירון דקר עמל קשה על המנה המורכבת והכל כך ישראלית במרכיבים שלה ובחריפות הפיקנטית שמאפיינת אוכל אסייתי עם נגיעות ישראליות כשרות למהדרין.

מרכיבי המנה:

 אטריות חיטה, ברוקולי, קישוא, שעועית, נענע בזיליקום, וכוסברה מוקפצים עם רצועות אנטריקוט ברוטב קארי ירוק

סגנון : אסייתי

חריפות : פיקנטי ומעלה (לבחירה)

צל"ש : אנטריקוט

מבחן בלשון : שילוב מנצח של רוטב קארי ירוק עם ירקות ירוקים

כמות ואיכות : מנה גדולה מספיקה בהחלט לאדם אחד

תודה מיוחדת  : לארז סלם ובר יצחק

ציון בסולם גורמהדרין : 9.5

להזמנות : 072-3728491

מסעדה חדשה ? מנה חדשה ? רוצים לספר לנו? תתקשרו ונגיע  072-3728490

תגובות

* אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש באתר, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע.