בר הבשרים ויריד האוכל של מיט בר

יהונתן מאיר
ו' ניסן ה'תשע"ט 11/04/19
מדוע רציתי להיות הרבה אנשים נוכח התפריט המעולה של מיט בר. המסעדה שאחר פעם אחת שתבואו לאכול בה, כבר לא יהיה לכם יותר חשק לעמוד במטבח ולהכין אוכל לשבת ולחג
מיט בר- בר בשרים
מיט בר- בר בשרים

 

למה אני רק איש אחד  עלתה בדעתי מחשבה משוגעת בזמן שעמדתי מול תפריט  הבשר המפתה של מסעדת "מיט בר- בר בשרים" ברמת בית שמש א. איפה עוצרים? יש נתחים ארוכים ואדמדמים של צלי בקר, יש קבבוני טלה קטנים ושמנמנים, תבשיל אסאדו שנמס בפה, חצילים ממולאים בבשר, יש ויש ויש.  

 

כשבאים לשבת ולהתפנק זה בהחלט מסובך וקשה. אך בימי שישי וערבי חג השיטה הרבה יותר פשוטה: על הקיר תלוי לוח ועליו מחירו של כל סוג לפי ק"ג, ועשרות אנשים באים נכנסים, קונים ויוצאים. כך שהמקום החמים והשליו הופך ליריד אוכל ענק המציע לתושבי העיר אוכל מוכן הביתה ללא מאמץ. המסעדה גדולה ומרווחת, האוירה נעימה ולשירות הלקוחות עומד צוות מנוסה המספק יחס אישי, חם ולבבי. בבופה יריד יום שישי של "מיטבר- בר בשרים"  תמצאו עולם שלם של טעמים ייחודיים וסגנונות בישול שונים. אשר לאחר שאוכלים בה, כבר לא מתחשק כל כך לעמוד שעות במטבח...

 

 

נחזור למצבי האומלל ביושבי על שולחן פינתי בקצה המסעדה החמימה. ועכשיו, קדימה: תתאפק. יש גבול לניסיונות שבהם מותר להעמיד אדם, לא? איך אפשר להתאפק? הלוואי שתיווצר בי קיבולת של כמה אנשים. הבשר קורץ, ריחות הצלייה עולים מהגריל, וכשאתה מנסה להתנתק לרגע מתאוות המאכל הרעות, ומביט סביב. זה רק עושה את המצב יותר גרוע. כי מסעדת "מיט בר- בר בשרים" מציגה דלפק עמוס בעשרות סוגי דגים ובשר כך שרמת הדמיון עולה שלב.

 

לבסוף כשהאוכל הגיע בתוספת פינוק נדיב על חשבון הבית. המציאות עלתה בהרבה על הרמת הדמיון המקדימה. אין ספק, כי המקום מציע סוגים שונים של בשר משובח, דגים, ותוספות. ברמה הגבוהה והמשובחת ביותר. בואו לאכול במקום או לרכוש את צרכי השבת שלכם ביריד האוכל של "מיט בר- בר בשרים".

 

תגובות

* אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש באתר, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע.