הערכה והוקרה: מנכ"ל מד"א העניק תעודות לארגוני ההצלה

יוסי לוז
ז' אייר ה'תשפ"א 19/04/21
במהלך היום העניק מנכ"ל מד"א אלי בין תעודת הוקרה ל'צוות הצלה' בית שמש ולארגוני הצלה נוספים הפועלים בשיתוף פעולה עם מד"א, כהערכה על פעילותם בתקופת הקורונה • "לא היינו יכולים לעבור את המבצע הגדול הזה בלעדיכם. מודים לכם על שיתוף הפעולה לאורך כל השנה"

כהערכה על פעילותם, במהלך היום העניק מנכ״ל מד״א רמ״ג אלי בין תעודות הוקרה לראשי ארגוני ההצלה החרדים, הפועלים לאורך כל שנה בשיתוף פעולה עם מד״א, על פעילותם במהלך תקופת הקורונה, ביניהם ארגון הצלה בית שמש.

בין הארגונים שקיבלו תעודות הוקרה: ארגון הצלה, צוות הצלה, הצלה פ״ת, הצלה דרום, הצלה כפר חב״ד, הצלה רחובות, הצלה בגליל, הצלה צפת, הצלה חיפה, הצלה גלבוע, הצלה יבניאל , הצלה טבריה, הצלה בית שמש, הצלה מודיעין עלית והצלה אלעד.

במהלך הישיבה נשא דברים מנכ״ל מד״א אלי בין שביקש להודות אישית לארגוני ההצלה ואמר: "אני רוצה להודות לכם באופן אישי, לכם ראשי הארגונים כמו גם למתנדבים ולבני משפחותיהם. ראינו אתכם לצדנו בשעות הקשות ביותר, ערבי שבתות וחגים, בתוך הסגרים ובהגבלות הקשות".

"התגייסתם ותרמתם אלפי שעות של התנדבות", הוסיף בין ואמר, כי "לא היינו יכולים לעבור את המבצע הגדול הזה בלעדיכם, ואנו כגוף ההצלה הלאומי של מדינת ישראל מודים לכם על שיתוף הפעולה לאורך כל השנה מדי יום ביומו ובפרט בתקופת הקורונה".

תגובות

* אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש באתר, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע.