"צ'ונט" כמו פעם: הביקור ב"גיט שבס"

מערכת מהדריניוז
י"א חשון ה'תשע"ט 20/10/18
עושים חיים אצל חיים: מתחת ל"אדמה" במרכז המסחרי באלף שוכנת לה "מאורת הצ'ונט" הותיקה ביותר בבית שמש, למקום קוראים היום "גיט שבס", צפו באווירה ה"מחשמלת" והניתוח המעמיק של השף גבריאל עמירה מניו-יורק
צילום : רווח הפקות
צילום : רווח הפקות

הרינג כמו פעם

מאורת הצ'ונט של חיים אנגל נולדה לפני 17 שנה! אנגל מספר למהדריניוז: "התחלתי ממש בקטן לא היה כאן אף אחד" היום גיט שבס הוא מוסד קולינארי ותיק עם אווירת ליל שישי "מחשמלת" ממש "צונט כמו פעם"

בקשר לטעם, כאן המתינו לנו מספר הפתעות מיוחדות, השף גבריאל עמירה התחבר לטעמים ה"אמריקאים" ונהנה מבשר איכותי, הצטרפו לחגיגת הטעמים וצפו...

זה המקום להודות לצוות הצלמים (רווח הפקות) 

 

 

לצפייה בביקור המלא בזושא לחצו כאן

לצפייה בביקור המלא ב"דודא לצ'ולנט" לחצו כאן

לצפייה בסרטונים נוספים בגיט שבס לחצו כאן

[" גיט שבס (44%)","בחצר של זושא (40%)","דודא לצולנט (16%)"]
[44,40,16]

תגובות

* אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש באתר, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע.